Domina Gardenia Plaza Resort

Hotellimme Domina Gardenia Plaza Resort on nimensä mukaisesti hotellikeskus, josta löytyvät kaikki palvelut. Hotellikeskukseen kuuluu mm. ravintoloita, baareja, pieniä kauppoja, kuntosali ja jopa sauna, joten pakko ei ole hotellialueelta poistua. Suosittelemme kuitenkin, että teette niin. :) Kannattaa myös muistaa, että hotellin palveluissa ja tuotteissa on myös hotelli+turisti-lisä.

Domina Gardenia Plaza sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Naama Bay:sta ja noin seitsemän kilometrin päässä Sharm El Sheikhin vanhasta kaupungista. Lähin ranta, Shark's Bay löytyy 1,2 kilometrin päästä hotellilta ja hotellin oma ranta viiden kilometrin päästä. Hotellin omalle rannalle on maksuton kyyti linja-autolla, joka lähtee hotellilta tunnin välein.

Jos asuu hotellihuoneessa, hotellin ulkopuolelta ei saa tuoda mitään syömistä tai juomista hotellin alueelle. Edes vettä ei hotellin sääntöjen mukaan saa tuoda hotellille. Oppaamme kehotti käyttämään ostosreissuilla reppua, jotta ei tulisi ongelmia hotellin aulassa. Veden kuljettaminen hotellialueen ulkopuolelta kannattaa, sillä hotellissa 1,5 litraa vettä maksaa 8 LE, paikallisissa "supermarketeissa" kahden litran vesipullo maksaa 2 LE. Jos asuu huoneistossa, aamupala ei kuulu hintaan, mutta huoneistossa on ruoanlaittovälineet ja sinne saa tuoda omia ruokia ja juomia.

Domina Gardenia Plaza on kaunis ja siisti hotelli, ja myös siivous- ja huonepalvelu toimii hyvin. Hotellin alueella on 6 uima-allasta, joista yksi on musliminaisille tarkoitettu naisten allas ja yksi lasten allas. Altaat olivat siistit ja kauniit, mutta harva turisti kävi uimassa, sillä veden lämpötila altaissa oli noin 15 C. Altaat ovat varmasti lämpimät helteisempien kuukausien aikana. Yhdessä altaassa oli myös melko hieno allasbaari, jonka tiskillä olisimme varmasti viettäneet aikaa, jos vesi olisi ollut lämmintä.

Yksi häiritsevä puoli hotellissa oli myös se, että se on melko lähellä Sharm El Sheikhin lentokenttää ja lentokoneita lentää aivan hotellin yli ehkä kerran tunnissa. Lentokoneiden ääniin tottuu kuitenkin nopeasti, eivätkä ne häiritse samalla tavoin, kuin Naama Bayn yöelämä.