Naama Bay

Naama Bay on Gardenia Plazaa lähinnä oleva ostospaikka. Taksimatka Naama Bay:hin kestää noin 10 minuuttia ja maksaa 20-35 L.E. "Naamassa" sijaitsee suurin osa Sharm El Sheikh:in hotelleista ja siellä on paljon erilaisia ravintoloita sekä kahviloita, joiden hintataso on kohtuullisen alhainen. Ravintoloissa on yleensä sisäänheittäjät, joten jos jatkuva häirintä alkaa rasittaa, kannattaa kävellä mahdollisimman kaukana ravintolojen sisäänkäynneistä.

Paikalliset kauppiaat saattavat myös tuntua aluksi hyvin päällekäyviltä, mutta tähänkin tottuu nopeasti. Kannattaa kuitenkin välttää kauppiaita, jotka haluavat antaa käyntikorttinsa tai pyytävät kirjoittamaan vieraskirjaansa. Käyntikortit ja vieraskirja sijaitsevat kauppiaiden liikkeissä, eivätkä kauppiaat suostu tuomaan niitä liikkeen ulkopuolella. Tämä johtuu siitä, että kyseiset keinot ovat vain helppo tapa saada turistit "loukkuun" kauppaan. Jos näihin liikkeisiin erehtyy menemään, saattaa sisällä vierähtää pidempikin aika.

Toki kannattaa kiertää monessa kaupassa ennen kuin tekee ostopäätöksen. Kannattaa myös pitää mielessä, että hinnoista pystyy lähes poikkeuksetta tinkimään 30-70%! Hinta tulee huomattavasti alaspäin, jos kauppias pelkää, että asiakas menee johonkin muuhun liikkeeseen ostamaan saman tuotteen. Tuotteet ovat lähes samanlaisia jokaisessa kojussa, joten kannattaa kierrellä monessa eri liikkeessä. Tinkimistaitoja kannattaa harjoitella ensin Naama Bayssa ja tehdä sitten ostosmatka Vanhan Kaupungin Old Market:iin.